Ik ben geboren in Amsterdam en heb mijn hele jeugd in Nederland doorgebracht, dus ik kan me verhouden tot wat je zegt.

Ik heb deze blog geschreven, want ik kan niet wachten om te zien hoe de nieuwe junction boxes zullen werken. Ik vraag me bijvoorbeeld af hoe ze zullen werken met de voorgestelde nieuwe straatnamen. Deze foto is genomen van een straat in een grote stad. De afbeelding toont de bestaande knooppunten met al hun verbindingen. Ik ben een software engineer uit Berlijn en ik werk momenteel bij een groot softwarebedrijf als Software Developer. Voor mij zijn de nieuwe knooppunten een stap vooruit en ik weet zeker dat het publiek ook deze veranderingen zal ondersteunen. Ik ben het ermee eens dat de verandering heel belangrijk is. Een paar jaar geleden zou ik volledig tegen deze verandering zijn geweest, want in Nederland was het niet makkelijk om een aansluitdoos zonder straatnaam te hebben. Als ik een junction box in de toekomst zou ik een ontwerp die geen gebruik maken van de naam van de stad is aangesloten op, zoals degene die je hierboven zag, maar een met een naam die betrekking heeft op de stad is gelegen in. Er is een groot probleem met de manier waarop we kruispunten in Nederland labelen.

Toen ik deze blog in 2014 begon merkte ik dat toen ik naar deze aansluitdozen keek, ik merkte dat ze door twee bedrijven zijn gemaakt. Het eerste bedrijf is Philips dat ze in Nederland heeft gemaakt en het tweede bedrijf is LMC, het Duitse bedrijf dat nu onderdeel is van Philips. Dus ik dacht misschien Philips heeft een betere kwaliteit junction boxes en ze verkochten ook deze dozen onder hun LMC merk.

Dus ik deed wat onderzoek en ik ontdekte dat Philips zijn de grootste junction box makers in de wereld en ze maakten het hoogste aantal junction boxes in de wereld. Het LMC-bedrijf maakte deze verbindingsdozen en verkocht ze in de Europese Unie. Dus besloot ik om uit te vinden of Philips junction dozen waren beter dan LMC. Ik vond veel beoordelingen en ook informatie over LMC en de recensies waren zeer positief.

Op sociale media vind je me via Facebook of Twitter. Voel je vrij om me vragen te stellen of commentaar in mijn blog.

Dit blog is gebaseerd op Nederland. Ik zal het regelmatig bijwerken, maar ik kan niet beloven dat het altijd up-to-date zal zijn met het laatste nieuws. Ik zal je niet vertellen waar ik aan werk, maar als ik dat doe, vertel ik het je hier. Als je vragen hebt, stuur me een e-mail of druk me op Twitter. Mijn blog is gekenmerkt op Google een paar keer en ik wil graag met u delen de links, de blog is ook in de bestseller lijst van Google. Hier deel ik de volgende artikelen, maar ze zijn alleen voor degenen die kunnen klikken op de "View in bookmarks" link. Ik weet niet hoe het gebeurd is, maar ik heb contact met de eigenaar van de site.